Algemene informatie

Bestelling

Al onze armbanden zijn te bestellen via de webshop. Wanneer je een bestelling hebt die afwijkt van de producten in de webshop dan kun je contact opnemen voor de mogelijkheden via info@jongard.nl.

 

Na afronding van de bestelling ontvang je een bevestiging en meer informatie over de betaling.


Betaling

iDeal

Veilig en gemakkelijk online betalen

Je kunt veilig en gemakkelijk betalen in onze webshop door iDeal als betaalmethode te kiezen. Dit is tevens de betaalmethode waarmee wij jouw order het snelst kunnen verwerken.

 

Directe bankoverschrijving

Wereldwijd

Bij een bankoverschrijving vermeld je de betaalgegevens van jouw order. Zodra de betaling bij ons is ontvangen, wordt je bestelling verwerkt. Je ontvangt de betaalgegevens middels een mail.

 

Betalingsgegevens

Begunstigde: Jongard

IBAN: NL43 RABO 0306 2225 58

BIC: RABONL2U

Bank: Rabobank


Verzending

Binnen Nederland

Wij verzenden onze producten via PostNL. Voor verzending binnen Nederland rekenen wij geen verzendkosten. Je bestelling wordt gratis bij je thuisbezorgd!

 

We streven ernaar om jouw bestelling zo snel mogelijk af te leveren. Al onze producten worden met de hand gemaakt, daarom houden wij een levertijd van maximaal vijf werkdagen (indien onze producten op voorraad zijn). Gemiddeld zal de armband met ongeveer 3 werkdagen in jouw brievenbus vallen.


Retourneren

Wij doen er alles aan om via onze webshop je zo volledig mogelijk te informeren over onze producten. Mocht een product niet aan jouw volwachtingen voldoen, dan mag deze mits ongebruikt en in de originele verpakking binnen 14 dagen retour gezonden worden. Het volledige aankoopbedrag wordt na retour zenden teruggestort op jouw rekening.

 

Stap 1. Retourzending per mail melden

Meld je retourzending door een e-mail te sturen naar info@jongard.nl. Vermeld hierin je volledige naam, factuurnummer en rekeningnummer. Het rekeningnummer dient hetzelfde te zijnals het rekeningnummer waarmee de betaling is voldaan. Wanneer je een product wilt ruilen, neem dan via het contactformulier contact met ons op.

 

Stap 2. Verpakking

Retourzending in originele verpakking verzenden naar:

JONGARD

de Taverne 6

5845 DB Sint Anthonis

 

Stap 3. Verzending

Geef vervolgens je retourzending af bij een PostNL punt en bewaar het verzendbewijs goed. Let op! De retourzending is op eigen kosten. Je kunt deze afhankelijk van de verpakking en het gewicht ook middels de reguliere brievenbus verzenden.

 

Stap 4. Verrekening

Na ontvangst van de geretourneerde producten wordt het retourbedrag binnen 14 dagen teruggestort op jouw rekening.


Garantie

De armbanden van Jongard zijn handgemaakt. De producten waarmee de armbanden zijn gemaakt worden zorgvuldig geselecteerd.

 

De natuurstenen kralen kunnen in formaat en kleur afwijken van elkaar, omdat dit een natuurproduct is. De tussenstukken zijn gemaakt van metaal met een coating. Verkleuring van de coating kan voorkomen als de armband niet naar behoren worden gedragen.

 

Om de armband zo lang mogelijk mooi te houden adviseren wij het volgende:

  • Water en zeep kan de materialen waarvan de armband is gemaakt aantasten. Het is daarom niet aan te raden om de sieraden te dragen tijdens bijv. het douchen, afwassen of zwemmen
  • Aantasting van de armband kan plaatsvinden als deze in aanraking komt met o.a. crèmes en parfums of bij een verhoogde zuurgraad
  • Doe de armband af als je gaat sporten of andere activiteiten gaat ondernemen die de armband mogelijk kunnen aantasten of beschadigen
  • De armbanden niet reinigen met schoonmaakmiddelen. De chemicaliën hiervan kunnen schade aanrichten, de natuursteen dof maken of het tussenstuk laten verkleuren
  • Bewaar je armband netjes in ons bijgeleverde opbergzakje, hierdoor heb je langer plezier van je armband
  • Doe de armband af voordat je gaat slapen

Wij bieden tot acht weken na verkoopdatum garantie op de stenen en het elastiek. Let op! Wij bieden geen garantie op verkleuring.Verkooppunten

Twinkeling BoxmeerDedicated Nijmegen


DE SPIEKERBOX VENRAY
Geïnteresseerd in verkoop van onze producten in uw winkel? Neem vrijblijvend contact met ons op via info@jongard.nl.